Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 2917:2004

Meso i proizvodi od mesa - Merenje pH - Referentna metoda

Meat and meat products — Measurement of pH — Reference method
1. 1. 2004.
1. 1. 2004.

Опште информације

90.93     31. 12. 2012.

ISS

E034-6

Међународни стандард

67.120.10  

српски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom utvrđuje se referentna metoda za merenje pH svih vrsta mesa i proizvoda od mesa, uključujući meso živine. Metoda se primenjuje na proizvode koji se mogu homogenizovati i takođe za merenja bez razaranja na mesu u trupovima, četvrtinama i mišićima.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 2917:2004
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
31. 12. 2012.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 2917:1999

Прописи

"Сл. гласник РС" бр. 50/2019 50/2019
ПРАВИЛНИК о квалитету уситњеног меса, полупроизвода од меса и производа од меса

МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ, ШУМАРСТВА И ВОДОПРИВРЕДЕ

Правилник о квалитету уситњеног меса, полупроизвода од меса и производа од меса

МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ