Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 14864:1998

Rice — Evaluation of gelatinization time of kernels during cooking
20. 12. 1998.

Опште информације

90.93     18. 6. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 14864:1998
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
18. 6. 2025.

РЕВИДИРАН ОД

ПРОЈЕКАТ
ISO/PWI 14864

Национална преузимања

Pirinač — Procena vremena želatiniziranja zrna tokom kuvanja

90.93   Одлука о потврђивању стандарда