Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 14864:1998

Rice — Evaluation of gelatinization time of kernels during cooking
20. 12. 1998.

Опште информације

90.93     18. 6. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 14864:1998
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
18. 6. 2025.

REVIDIRAN OD

PROJEKAT
ISO/PWI 14864

Nacionalna preuzimanja

Pirinač — Procena vremena želatiniziranja zrna tokom kuvanja

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-4 Saznaj više