Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 14864:2013

Pirinač — Procena vremena želatiniziranja zrna tokom kuvanja

Rice — Evaluation of gelatinization time of kernels during cooking
31. 5. 2013.

Опште информације

90.93     18. 6. 2025.

90.20    15. 4. 2030.

ISS

E034-4

Међународни стандард

67.060  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim međunarodnim standardom se utvrđuje metoda procene vremena želatiniziranja zrna pirinča tokom kuvanja. Standarad se primenjuje na mleveni pirinač koji je definisan u ISO 7301.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 14864:2013
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
18. 6. 2025.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 14864:1998

Национални прописи и стандарди

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Правилник о квалитету жита, млинских и пекарских производа и тестенина