Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 21415-4:2006

Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 4: Determination of dry gluten from wet gluten by a rapid drying method
27. 4. 2006.

Опште информације

90.60     5. 6. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 21415-4:2006 specifies a rapid method for the determination of the dry gluten content from wet gluten obtained as specified in either ISO 21415-1 or ISO 21415-2.
The method can also be used to determine the moisture content of the wet gluten.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 6645:1981

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 21415-4:2006
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
5. 6. 2025.

Национална преузимања

Pšenica i brašno od pšenice - Sadržaj glutena - Deo 4: Određivanje suvog glutena iz vlažnog glutena metodom brzog sušenja

60.60   Стандард објављен