Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6645:1981

Wheat flour — Determination of dry gluten
1. 2. 1981.
95.99   Повучен   27. 4. 2006.

Опште информације

95.99     27. 4. 2006.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The method consists in desiccating and weighing of a ball of wet gluten obtained under the conditions specified in ISO 5531. It may also be used to determine the water content of the wet gluten.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 6645:1981
95.99 Повучен
27. 4. 2006.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/DIS 6645

ОБЈАВЉЕН
ISO 21415-3:2006

ОБЈАВЉЕН
ISO 21415-4:2006