Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 21415-4:2006

Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 4: Determination of dry gluten from wet gluten by a rapid drying method
27. 4. 2006.

Опште информације

90.60     5. 6. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski   ruski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 21415-4:2006 specifies a rapid method for the determination of the dry gluten content from wet gluten obtained as specified in either ISO 21415-1 or ISO 21415-2.
The method can also be used to determine the moisture content of the wet gluten.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 6645:1981

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 21415-4:2006
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
5. 6. 2025.

Nacionalna preuzimanja

Pšenica i brašno od pšenice - Sadržaj glutena - Deo 4: Određivanje suvog glutena iz vlažnog glutena metodom brzog sušenja

60.60   Standard objavljen

E034-4 Saznaj više