Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6658:2005

Sensory analysis — Methodology — General guidance
12. 10. 2005.
95.99   Повучен   18. 7. 2017.

Опште информације

95.99     18. 7. 2017.

ISO

ISO/TC 34/SC 12

Међународни стандард

67.240  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 6658:2005 gives general guidance on the use of sensory analysis. It describes tests for the examination of foods by sensory analysis, and includes some information on the techniques to be used if statistical analysis of the results is required.
Generally these tests are intended only for objective sensory analysis. However, if a test can be used for determining preference, this is indicated.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 6658:1985

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 6658:2005
95.99 Повучен
18. 7. 2017.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 6658:2017

Национална преузимања

Senzorske analize — Metodologija — Opšte uputstvo

95.99   Повучен