Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 14637:2004

Milk — Determination of urea content — Enzymatic method using difference in pH (Reference method)
12. 10. 2004.

Опште информације

90.60     5. 3. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.10  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 14637|IDF 195:2004 specifies an enzymatic method for the determination of the urea content of milk by measurement of the difference in pH.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 14637:2004
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
5. 3. 2025.

Национална преузимања

Mleko - Određivanje sadržaja uree - Enzimska metoda korišćenjem razlike u pH (Referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда