Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 14637:2004

Milk — Determination of urea content — Enzymatic method using difference in pH (Reference method)
12. 10. 2004.

Опште информације

90.60     5. 3. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.10  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 14637|IDF 195:2004 specifies an enzymatic method for the determination of the urea content of milk by measurement of the difference in pH.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 14637:2004
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
5. 3. 2025.

Nacionalna preuzimanja

Mleko - Određivanje sadržaja uree - Enzimska metoda korišćenjem razlike u pH (Referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više