Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 16657:2006

Sensory analysis — Apparatus — Olive oil tasting glass
6. 7. 2006.
95.99 Повучен   5. 6. 2023.

Опште информације

95.99     5. 6. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 12

Међународни стандард

67.240     67.260  

енглески   француски   руски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 16657:2006 specifies the characteristics of a glass intended for use in the sensory analysis of the organoleptic attributes of odour, taste and flavour of virgin olive oils, for the classification of such oils. The glass is not intended for the analysis of the colour or texture of olive oils.
In addition, it describes an adapted heating unit used to reach and maintain the right temperature for this analysis.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 16657:2006
95.99 Повучен
5. 6. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 16657:2023

Национална преузимања

Senzorske analize — Aparati i pribor — Čaša za ispitivanje ukusa maslinovog ulja

90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда