Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 16657:2023

Sensory analysis — Apparatus — Olive oil tasting glass
5. 6. 2023.

Опште информације

60.60     5. 6. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 12

Међународни стандард

67.240     67.260  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies the characteristics of a glass intended for use in the sensory analysis of the organoleptic attributes of odour, taste and flavour of virgin olive oils, for the classification of such oils.
The glass does not apply for the analysis of the colour or texture of olive oils.
In addition, this document describes an adapted heating unit used to reach and maintain the right temperature for this analysis.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 16657:2006

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 16657:2023
60.60 Стандард објављен
5. 6. 2023.