Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/TS 17996:2006

Cheese — Determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate
29. 8. 2006.
95.99   Повучен   6. 2. 2023.

Опште информације

95.99     6. 2. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Техничка спецификација

67.100.30  

енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO/TS 17996|IDF/RM 205:2006 describes a method for the determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate in hard and semi-hard cheeses.
The method provides standard conditions for sampling and testing, for data representation and general principles of calculation.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO/TS 17996:2006
95.99 Повучен
6. 2. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO/TS 17996:2023

Национална преузимања

Сир — Одређивање реолошких својстава једноосном компресијом при константној брзини померања

95.99   Повучен