Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO/TS 17996:2006

Cheese — Determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate
29. 8. 2006.
95.99   Povučen   6. 2. 2023.

Опште информације

95.99     6. 2. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Tehnička specifikacija

67.100.30  

engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO/TS 17996|IDF/RM 205:2006 describes a method for the determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate in hard and semi-hard cheeses.
The method provides standard conditions for sampling and testing, for data representation and general principles of calculation.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO/TS 17996:2006
95.99 Povučen
6. 2. 2023.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO/TS 17996:2023

Nacionalna preuzimanja

Sir — Određivanje reoloških svojstava jednoosnom kompresijom pri konstantnoj brzini pomeranja

95.99   Povučen

E034-5 Saznaj više