Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/TS 17996:2023

Cheese — Determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate
6. 2. 2023.

Опште информације

60.60     6. 2. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Техничка спецификација

67.100.30  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies a method for the determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate in hard and semi-hard cheeses.
The method provides standard conditions for sampling and testing, for data representation and general principles of calculation.
NOTE       Sampling can be difficult with some cheese varieties, e.g. caused by shortness, brittleness, stickiness and soft consistency. In these cases, reliable results cannot be achieved.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO/TS 17996:2006

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO/TS 17996:2023
60.60 Стандард објављен
6. 2. 2023.

Национална преузимања

Сир – Одређивање реолошких својстава једноосном компресијом при константној брзини померања

60.60   Стандард објављен