Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 22935-1:2009

Milk and milk products — Sensory analysis — Part 1: General guidance for the recruitment, selection, training and monitoring of assessors
17. 4. 2009.
95.99   Повучен   12. 4. 2023.

Опште информације

95.99     12. 4. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

03.100.30     67.100.01  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 22935-1¦IDF 99-1:2009 gives general guidance for the recruitment, selection, training, and monitoring of assessors for sensory analysis of milk and milk products.
It specifies criteria for the selection, and procedures for the training and monitoring, of selected assessors and expert sensory assessors for milk and milk products. It supplements the information given in ISO 8586-1 and parts of ISO 8586-2 that deal with expert sensory assessors.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 22935-1:2009
95.99 Повучен
12. 4. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 22935-1:2023

Национална преузимања

Млеко и производи од млека — Сензорска анализа — Део 1: Опште упутство за ангажовање, избор, обуку и праћење оцењивача

95.99   Повучен