Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 22935-1:2023

Milk and milk products — Sensory analysis — Part 1: Recruitment, selection, training and monitoring of assessors
12. 4. 2023.

Опште информације

60.60     12. 4. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

03.100.30     67.100.01  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document gives general guidance for the recruitment, selection, training, and monitoring of assessors for sensory analysis of milk and milk products.
It specifies criteria for the selection, and procedures for the training and monitoring, of selected assessors and expert sensory assessors for milk and milk products. It supplements the information given in ISO 8586 that deals with expert assessors.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 22935-1:2009

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 22935-1:2023
60.60 Стандард објављен
12. 4. 2023.

Национална преузимања

Млеко и производи од млека – Сензорска анализа – Део 1: Ангажовање, одабир, обука и праћење оцењивача

60.60   Стандард објављен