Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 23275-1:2006

Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents
26. 10. 2006.

Опште информације

90.20     15. 4. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Међународни стандард

67.200.10     67.190  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 23275-1:2006 specifies a procedure for the detection of cocoa butter equivalents (CBEs) in cocoa butter and plain chocolate by high-resolution capillary gas liquid chromatography of triacylglycerols and subsequent data evaluation by regression analysis.
The method is applicable for the detection of 2 % CBE admixture to cocoa butter, corresponding to about 0,6 % CBE in chocolate (i.e. the assumed fat content of chocolate is 30 %).

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 23275-1:2006
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
15. 4. 2025.

Национална преузимања

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla — Ekvivalenti kakao maslaca u kakao maslacu i čokoladi — Deo 1: Određivanje prisustva ekvivalenata kakao maslaca

60.60   Стандард објављен

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се