Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 23275-1:2011

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla — Ekvivalenti kakao maslaca u kakao maslacu i čokoladi — Deo 1: Određivanje prisustva ekvivalenata kakao maslaca

Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents (ISO 23275-1:2006)
27. 12. 2011.

Опште информације

60.60     27. 12. 2011.

ISS

E034-2,11

Европски стандард

67.190     67.200.10  

енглески  

From plan 2010

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim delom međunarodnog standarda utvrđuje se postupak za otkrivanje prisustva ekvivalenata kakao maslaca (CBEs) u kakao maslacu (CB) i pravoj čokoladi gasnom hromatografijom visoke rezolucije (HR-GC).

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 23275-1:2011
60.60 Стандард објављен
27. 12. 2011.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 23275-1:2008

Идентичан са ISO 23275-1:2006