Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.
Masti i ulja biljnog porekla — Određivanje ekvivalenata kakao-maslaca u mlečnoj čokoladi
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
Прехрамбени производи – Детекција алергена у храни методама молекуларне биологије – Део 3: Лешник (Corylus avellana) – Квалитативна детекција специфичних DNK ДНК секвенци у чоколади методом PCR у реалном времену
60.60 Стандард објављен
Прехрамбени производи – Детекција алергена у храни методама молекуларне биологије – Део 4: Кикирики (Arachis hypogaea) – Квалитативна детекција специфичних DNK ДНК секвенци у чоколади методом PCR у реалном времену
60.60 Стандард објављен
Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla — Ekvivalenti kakao maslaca u kakao maslacu i čokoladi — Deo 1: Određivanje prisustva ekvivalenata kakao maslaca
60.60 Стандард објављен
Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla — Ekvivalenti kakao maslaca u kakao maslacu i čokoladi — Deo 2: Kvantitativno određivanje ekvivalenata kakao maslaca
60.60 Стандард објављен
Vegetable fats and oils — Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 2: Quantification of cocoa butter equivalents
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда