Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Пројекти

Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.

Критеријум: 67.190

Masti i ulja biljnog porekla — Određivanje ekvivalenata kakao-maslaca u mlečnoj čokoladi

90.20   Почетак поступка преиспитивања стандарда

Прехрамбени производи – Детекција алергена у храни методама молекуларне биологије – Део 3: Лешник (Corylus avellana) – Квалитативна детекција специфичних DNK ДНК секвенци у чоколади методом PCR у реалном времену

60.60   Стандард објављен

Прехрамбени производи – Детекција алергена у храни методама молекуларне биологије – Део 4: Кикирики (Arachis hypogaea) – Квалитативна детекција специфичних DNK ДНК секвенци у чоколади методом PCR у реалном времену

60.60   Стандард објављен

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla — Ekvivalenti kakao maslaca u kakao maslacu i čokoladi — Deo 1: Određivanje prisustva ekvivalenata kakao maslaca

60.60   Стандард објављен

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla — Ekvivalenti kakao maslaca u kakao maslacu i čokoladi — Deo 2: Kvantitativno određivanje ekvivalenata kakao maslaca

60.60   Стандард објављен

Vegetable fats and oils — Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate

90.20   Почетак поступка преиспитивања стандарда

ISO/TC 34/SC 11 Сазнај више

Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents

90.20   Почетак поступка преиспитивања стандарда

ISO/TC 34/SC 11 Сазнај више

Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 2: Quantification of cocoa butter equivalents

90.20   Почетак поступка преиспитивања стандарда

ISO/TC 34/SC 11 Сазнај више