Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 24557:2009

Pulses — Determination of moisture content — Air-oven method
24. 9. 2009.
95.99 Повучен   26. 11. 2024.

Опште информације

95.99     26. 11. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 24557:2009 specifies a routine reference method for the determination of moisture content of pulses. The procedure is applicable to chickpeas, lentils, peas, and all classes of beans with the exception of soybeans.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 24557:2009
95.99 Повучен
26. 11. 2024.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 24557:2024

Национална преузимања

Mahunjače — Određivanje sadržaja vlage — Metoda sa primenom sušnice

90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда