Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 24557:2009

Pulses — Determination of moisture content — Air-oven method
24. 9. 2009.

Опште информације

90.92     27. 1. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 24557:2009 specifies a routine reference method for the determination of moisture content of pulses. The procedure is applicable to chickpeas, lentils, peas, and all classes of beans with the exception of soybeans.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 24557:2009
90.92 Odluka o izmeni ili reviziji standarda
27. 1. 2021.

REVIDIRAN OD

PROJEKAT
ISO/DIS 24557

Nacionalna preuzimanja

Mahunjače — Određivanje sadržaja vlage — Metoda sa primenom sušnice

90.92 Odluka o izmeni ili reviziji standarda

E034-4 Saznaj više