Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 24557:2024

Pulses — Determination of moisture content — Air-oven method
26. 11. 2024.

Опште информације

60.60     26. 11. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies a routine reference method for the determination of moisture content of pulses.
This document is applicable to chickpeas, lentils, peas, lupinus and all classes of beans with the exception of soybeans.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 24557:2009

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 24557:2024
60.60 Стандард објављен
26. 11. 2024.