Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 26642:2010

Food products — Determination of the glycaemic index (GI) and recommendation for food classification
23. 9. 2010.

Опште информације

90.93     16. 7. 2021.

ISO

ISO/TC 34

Међународни стандард

67.040  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 26642:2010 specifies a method for the determination of the glycaemic index (GI) of carbohydrates in foods.
ISO 26642:2010 defines the GI, outlines qualifying factors, and specifies requirements for its application.
ISO 26642:2010 recommends criteria for classification of foods into low, medium and high GI.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 26642:2010
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
16. 7. 2021.

Национална преузимања

Prehrambeni proizvodi – Određivanje glikemijskog indeksa (GI) i preporuka za klasifikaciju hrane

90.93   Одлука о потврђивању стандарда