Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/TS 27106:2009

Cheese — Determination of nisin A content by LC-MS and LC-MS-MS
20. 11. 2009.

Опште информације

90.20     15. 4. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Техничка спецификација

67.100.30  

енглески   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO/TS 27106|IDF/RM 217:2009 specifies a method for the quantitative determination of the nisin A content in cheese.
The method is suitable for measuring low levels of nisin A with a quantification limit of 1 mg/kg.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO/TS 27106:2009
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
15. 4. 2025.

Национална преузимања

Сир - Одређивање садржаја низина A применом LC-MS и LC-MS-MS

90.20   Почетак поступка преиспитивања стандарда

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се