Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO/TS 27106:2009

Cheese — Determination of nisin A content by LC-MS and LC-MS-MS
20. 11. 2009.

Опште информације

90.20     15. 4. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Tehnička specifikacija

67.100.30  

engleski   ruski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO/TS 27106|IDF/RM 217:2009 specifies a method for the quantitative determination of the nisin A content in cheese.
The method is suitable for measuring low levels of nisin A with a quantification limit of 1 mg/kg.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO/TS 27106:2009
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
15. 4. 2025.

Nacionalna preuzimanja

Sir - Određivanje sadržaja nizina A primenom LC-MS i LC-MS-MS

90.20   Početak postupka preispitivanja standarda

E034-5 Saznaj više

Pregled

Da biste videli ceo sadržaj, morate se registrovati ili prijaviti pomoću korisničkog imena koje već imate.

Prijavite se