Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 27871:2011

Cheese and processed cheese — Determination of the nitrogenous fractions
6. 10. 2011.

Опште информације

90.93     5. 10. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 27871|IDF 224:2011 specifies a method for determining the nitrogenous fractions in cheeses and processed cheese from cow milk.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 27871:2011
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
5. 10. 2023.

Национална преузимања

Sir i topljeni sir — Određivanje azotnih frakcija

90.93   Одлука о потврђивању стандарда