Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 27871:2011

Cheese and processed cheese — Determination of the nitrogenous fractions
6. 10. 2011.

Опште информације

90.93     5. 10. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.30  

engleski   francuski   ruski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 27871|IDF 224:2011 specifies a method for determining the nitrogenous fractions in cheeses and processed cheese from cow milk.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 27871:2011
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
5. 10. 2023.

Nacionalna preuzimanja

Sir i topljeni sir — Određivanje azotnih frakcija

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više