Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 27871:2013

Sir i topljeni sir — Određivanje azotnih frakcija

Cheese and processed cheese — Determination of the nitrogenous fractions
27. 8. 2013.

Опште информације

90.93     5. 10. 2023.

90.20    15. 10. 2028.

ISS

E034-5

Међународни стандард

67.100.30  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Standardom ISO 27871|IDF 224:2011 utvrđuje se metoda za određivanje frakcija azota u sirevima i topljenim sirevima od kravljeg mleka.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 27871:2013
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
5. 10. 2023.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 27871:2011

Идентичан са IDF 224:2011