Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 27971:2008

Cereals and cereal products — Common wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology
14. 5. 2008.
95.99   Повучен   1. 6. 2015.

Опште информације

95.99     1. 6. 2015.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 27971:2008 specifies a method of using an alveograph to determine the rheological properties of different types of dough obtained from “soft” to “hard” wheat flour (Triticum aestivum L.) produced by industrial milling or laboratory test milling.
ISO 27971:2008 describes the alveograph test and how to use a laboratory mill to produce flour in two stages: 1) preparation of the wheat grain for milling to make it easier to separate the bran from the endosperm; and 2) the milling process itself, including the break system involving three fluted rollers, reduction of particle size between two smooth rollers and the use of a centrifugal sieving machine to grade the products.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5530-4:2002

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 27971:2008
95.99 Повучен
1. 6. 2015.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
ISO 27971:2015

Национална преузимања

Žita i proizvodi od žita - Pšenica (Triticum aestivum L.) - Određivanje alveografskih svojstava testa od brašna za tržište i od brašna proizvedenog laboratorijskim mlevenjem pri stalnoj hidrataciji i metodologije laboratorijskog mlevenja

95.99   Повучен