Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5530-4:2002

Wheat flour (Triticum aestivum L.) — Physical characteristics of doughs — Part 4: Determination of rheological properties using an alveograph
29. 8. 2002.
95.99   Повучен   14. 5. 2008.

Опште информације

95.99     14. 5. 2008.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 5530-4:2002 specifies a method, using an alveograph, for determining certain rheological properties of doughs obtained from soft or hard wheat flours (Triticum aestivum L.).

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5530-4:1991

ПОВУЧЕН
ISO 5530-4:1991/Cor 1:1992

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 5530-4:2002
95.99 Повучен
14. 5. 2008.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/CD 5530-4

ПОВУЧЕН
ISO 27971:2008