Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 27971:2009

Žita i proizvodi od žita - Pšenica (Triticum aestivum L.) - Određivanje alveografskih svojstava testa od brašna za tržište i od brašna proizvedenog laboratorijskim mlevenjem pri stalnoj hidrataciji i metodologije laboratorijskog mlevenja

Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology (ISO 27971:2008)
9. 7. 2009.
95.99   Повучен   23. 12. 2016.

Опште информације

95.99     23. 12. 2016.

ISS

E034-4

Европски стандард

67.060  

енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim međunarodnim standardom utvrđuje se metoda koja koristi alveograf za određivanje reoloških svojstava različitih tipova testa koja su dobijena iz brašna od "mekih" i "tvrdih" pšenica (Triticum aestivum L.) i koje je proizvedeno industrijskim ili laboratorijskim mlevenjem.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 27971:2009
95.99 Повучен
23. 12. 2016.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 27971:2016

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 27971:2008

Идентичан са ISO 27971:2008 IDENTICAL

Национални прописи и стандарди

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Правилник о квалитету жита, млинских и пекарских производа и тестенина