Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 27971:2015

Cereals and cereal products — Common wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology
1. 6. 2015.
95.99   Повучен   14. 6. 2023.

Опште информације

95.99     14. 6. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 27971:2015 specifies a method of determining, using an alveograph, the rheological properties of different types of dough obtained from common wheat flour (Triticum aestivum L.) produced by industrial milling or laboratory milling.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 27971:2008

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 27971:2015
95.99 Повучен
14. 6. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 27971:2023

Национална преузимања

Жита и производи од жита – Пшеница ( Triticum aestivum L.) – Одређивање алвеографских својстава теста од брашна за тржиште или брашна произведеног лабораторијским млевењем при сталној хидратацији и методологија лабораторијског млевења

95.99   Повучен