Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 1739:2006

Butter — Determination of the refractive index of the fat (Reference method)
28. 11. 2006.

Опште информације

90.93     5. 10. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.20  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 1739|IDF 7:2006 specifies a reference method for the determination of the refractive index of the fat obtained by melting butter.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 1739:1975

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 1739:2006
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
5. 10. 2023.

Национална преузимања

Maslac — Određivanje indeksa refrakcije masti (referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда