Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 1739:2006

Butter — Determination of the refractive index of the fat (Reference method)
28. 11. 2006.

Опште информације

90.93     5. 10. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.20  

engleski   francuski   ruski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 1739|IDF 7:2006 specifies a reference method for the determination of the refractive index of the fat obtained by melting butter.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 1739:1975

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 1739:2006
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
5. 10. 2023.

Nacionalna preuzimanja

Maslac — Određivanje indeksa refrakcije masti (referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više