Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 488:1983

Milk — Determination of fat content — Gerber butyrometers
1. 12. 1983.
95.99   Повучен   26. 8. 2008.

Опште информације

95.99     26. 8. 2008.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.260  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Specifies the characteristics of seven types of butyrometer, their various scale ranges, construction, scales and their graduations, reference temperature and the inscriptions to be marked on the bulb of the butyrometer. Annex A gives information on recommended stoppers and Annex B deals with recommended methods for the determintion of scale errors of butyrometers.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 488:1983
95.99 Повучен
26. 8. 2008.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
ISO 488:2008