Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 488:2008

Milk — Determination of fat content — Gerber butyrometers
26. 8. 2008.
95.99   Повучен   1. 6. 2022.

Опште информације

95.99     1. 6. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.260  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 488|IDF 105:2008 specifies the characteristics of seven types of butyrometer for use in the determination of the fat content of whole milk, partly skimmed milk and skimmed milk by the Gerber method specified in ISO 2446.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 488:1983

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 488:2008
95.99 Повучен
1. 6. 2022.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 19662:2018

Национална преузимања

Mleko — Određivanje sadržaja masti — Butirometri po Gerberu

95.99   Повучен