Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3961:2009

Animal and vegetable fats and oils — Determination of iodine value
19. 3. 2009.
95.99   Повучен   4. 7. 2013.

Опште информације

95.99     4. 7. 2013.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Међународни стандард

67.200.10  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 3961:2009 specifies a reference method for the determination of the iodine value (IV) of animal and vegetable fats and oils, hereinafter referred to as fats.
Annex A describes a method for the calculation of the IV from fatty acid compositional data. This method is not applicable to fish oils.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 3961:1996

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 3961:2009
95.99 Повучен
4. 7. 2013.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
ISO 3961:2013

Национална преузимања

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla — Određivanje jodnog broja

95.99   Повучен