Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 3961:2009

Animal and vegetable fats and oils — Determination of iodine value
19. 3. 2009.
95.99   Povučen   4. 7. 2013.

Опште информације

95.99     4. 7. 2013.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Međunarodni standard

67.200.10  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 3961:2009 specifies a reference method for the determination of the iodine value (IV) of animal and vegetable fats and oils, hereinafter referred to as fats.
Annex A describes a method for the calculation of the IV from fatty acid compositional data. This method is not applicable to fish oils.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 3961:1996

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 3961:2009
95.99 Povučen
4. 7. 2013.

REVIDIRAN OD

POVUČEN
ISO 3961:2013

Nacionalna preuzimanja

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla — Određivanje jodnog broja

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više