Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/TS 17837:2008

Processed cheese products — Determination of nitrogen content and crude protein calculation — Kjeldahl method
6. 3. 2008.
95.99   Повучен   3. 2. 2014.

Опште информације

95.99     3. 2. 2014.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Техничка спецификација

67.100.01  

енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO/TS 17837|IDF/RM 25:2008 specifies a method for the determination of the nitrogen content and crude protein content by calculation in processed cheese products by using the Kjeldahl principle, both traditional and block digestion methods.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO/TS 17837:2008
95.99 Повучен
3. 2. 2014.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 8968-1:2014

Национална преузимања

Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 1: Metoda po Kjeldalu

95.99   Повучен