Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 8968-1:2014

Milk and milk products — Determination of nitrogen content — Part 1: Kjeldahl principle and crude protein calculation
3. 2. 2014.

Опште информације

90.93     16. 12. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.10  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 8968-1|IDF 20-1:2014 specifies a method for the determination of the nitrogen content and crude protein calculation of milk and milk products by the Kjeldahl principle, using traditional and block digestion methods. The methods are applicable to: liquid cow's (whole, partially skimmed or skimmed milk), goat's and sheep's whole milk; hard, semi-hard and processed cheese; dried milk and dried milk products (including milk-based infant formulae, milk protein concentrate, whey protein concentrate, casein and caseinate). The methods are not applicable to samples containing ammonium caseinate.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5549:1978

ПОВУЧЕН
ISO 8968-1:2001

ПОВУЧЕН
ISO 8968-2:2001

ПОВУЧЕН
ISO/TS 17837:2008

ПОВУЧЕН
ISO 8968-4:2001/Cor 1:2011

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 8968-1:2014
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
16. 12. 2022.

Национална преузимања

Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 1: Metoda po Kjeldalu

60.60   Стандард објављен

Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 1: Metoda po Kjeldalu

95.99   Повучен