Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO/TS 17837:2013

Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 1: Metoda po Kjeldalu

Processed cheese products — Determination of nitrogen content and crude protein calculation — Kjeldahl method
27. 8. 2013.
95.99   Повучен   23. 12. 2014.

Опште информације

95.99     23. 12. 2014.

ISS

E034-5

Техничка спецификација

67.100.01     67.100.10  

енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Standardom se utvrđuje metoda po Kjeldalu za određivanje sadržaja azota u mleku, punomasnom ili obranom.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO/TS 17837:2013
95.99 Повучен
23. 12. 2014.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 8968-1:2014

Повезани пројекти

Идентичан са ISO/TS 17837:2008

Идентичан са SRPS EN ISO 8968-1:2014