Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 661:1989

Animal and vegetable fats and oils — Preparation of test sample
15. 6. 1989.
95.99   Повучен   14. 5. 2003.

Опште информације

95.99     14. 5. 2003.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Међународни стандард

67.200.10  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The method is not applicable to emulsified fats such as butter, margarine, mayonnaise, ect. The method consists in mixing of the fatty matter, heated, if necessary, to an appropriate temperature, then, if required, separating of insoluble substances by filtration and removing of water by drying with anhydrous sodium sulfate.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 661:1980

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 661:1989
95.99 Повучен
14. 5. 2003.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 661:2003

Национална преузимања

Masti i ulja životinjskog i biljnog porekla - PRIPREMA UZORKA ZA ISPITIVANJE - (Identičan sa ISO 661:1989)

95.99   Повучен