Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 661:1989

Animal and vegetable fats and oils — Preparation of test sample
15. 6. 1989.
95.99   Povučen   14. 5. 2003.

Опште информације

95.99     14. 5. 2003.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Međunarodni standard

67.200.10  

francuski   engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

The method is not applicable to emulsified fats such as butter, margarine, mayonnaise, ect. The method consists in mixing of the fatty matter, heated, if necessary, to an appropriate temperature, then, if required, separating of insoluble substances by filtration and removing of water by drying with anhydrous sodium sulfate.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 661:1980

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 661:1989
95.99 Povučen
14. 5. 2003.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 661:2003

Nacionalna preuzimanja

Masti i ulja životinjskog i biljnog porekla - PRIPREMA UZORKA ZA ISPITIVANJE - (Identičan sa ISO 661:1989)

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više