Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 711:1985

Cereals and cereal products — Determination of moisture content (Basic reference method)
19. 12. 1985.
95.99   Повучен   18. 11. 2013.

Опште информације

95.99     18. 11. 2013.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The method is not applicable to maize, for which an identical method is specified in the annex to ISO 6540. The method is idended to serve as a standard for checking and perfecting routine methods. It consists in , if necessary, grinding of a sample, after conditioning, if required, drying of a test portion under reduced pressure, at a temperatur between 45 and 50 C and in the presence of a desiccant, until constant mass is reached. Two figures show diagrams of a suitable metal dish and of a suitable drying tube.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 711:1978

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 711:1985
95.99 Повучен
18. 11. 2013.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/NP 711

Национална преузимања

Žita i proizvodi od žita — Određivanje sadržaja vlage (osnovna referentna metoda)

95.99   Повучен