Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 711:2013

Žita i proizvodi od žita — Određivanje sadržaja vlage (osnovna referentna metoda)

Cereals and cereal products — Determination of moisture content (Basic reference method)
31. 5. 2013.
95.99   Повучен   31. 1. 2018.

Опште информације

95.99     31. 1. 2018.

ISS

E034-4

Међународни стандард

67.060  

енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim međunarodnim standardom se utvrđuje osnovna referentna metoda za određivanje sadržaja vlage u žitima i proizvodima od žita. Metoda se ne primenjuje na kukuruz, za koji je utvrđena identična metoda pod nazivom apsolutna metoda, u prilogu standarda ISO 6540, Kukuruz — Određivanje sadržaja vlage (u mlevenim i celim zrnima).

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 711:2013
95.99 Повучен
31. 1. 2018.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 711:1985

Национални прописи и стандарди

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Правилник о квалитету жита, млинских и пекарских производа и тестенина