Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 11702:2009

Animal and vegetable fats and oils — Enzymatic determination of total sterols content
3. 12. 2009.
95.99   Повучен   14. 7. 2016.

Опште информације

95.99     14. 7. 2016.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Међународни стандард

67.200.10  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 11702:2009 specifies a method for the quantitative determination of the total sterols content by means of an enzymatic staining test. The method is applicable to free and esterified sterols in animal and vegetable fats and oils, fatty foods and related products. The determination is applicable to sample quantities of 1 g to 2 g of fat.
The method is not applicable to dark coloured fats and oils, e.g. crude palm oil. The enzyme is not specific for cholesterol, but also oxidizes other 3-hydroxysterols. The method has not been tested for products fortified with sterols at higher levels.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 11702:2009
95.99 Повучен
14. 7. 2016.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 11702:2016

Национална преузимања

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla — Enzimsko određivanje sadržaja ukupnih sterola

95.99   Повучен