Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 1026:1982

Fruit and vegetable products — Determination of dry matter content by drying under reduced pressure and of water content by azeotropic distillation
1. 3. 1982.

Опште информације

90.93     13. 1. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 3

Међународни стандард

67.080.01  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The method of determination of dry matter content consists in heating to constant mass, after mixing, of liquid or semi-liquid products spread over an absobent surface, or of pasty products mixed with an inert powder, at 70 °C under reduced pressure. The method of determin of water content consists in entraining of the water in the form of vapour by a volatile solvent immiscible with water, condensing and separating in a reflux trap, recovering and measuring of the volume of water in a graduated tube.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 1026:1982
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
13. 1. 2022.

Национална преузимања

Proizvodi od voća i povrća - Određivanje sadržaja suve materije sušenjem pod sniženim pritiskom i sadržaja vode azeotropnom destilacijom

90.93   Одлука о потврђивању стандарда