Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 1026:2011

Proizvodi od voća i povrća - Određivanje sadržaja suve materije sušenjem pod sniženim pritiskom i sadržaja vode azeotropnom destilacijom

Fruit and vegetable products — Determination of dry matter content by drying under reduced pressure and of water content by azeotropic distillation
31. 1. 2011.

Опште информације

90.93     3. 5. 2016.

90.20    15. 4. 2021.

ISS

E034-3

Међународни стандард

67.080.01  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja suve materije sušenjem pod sniženim pritiskom i sadržaja vode azeotropnom destilacijom u proizvodima od voća i povrća. Metoda sušenja pod sniženim pritiskom primenjuje se na sve proizvode od voća i povrća, izuzimajući proizvode kod kojih bi sušenje dovelo do izmene stanja sastojaka i određene proizvode sa sadržajem vode manjim od 10 %.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 1026:2011
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
3. 5. 2016.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 1026:1982