Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 2962:2010

Cheese and processed cheese products — Determination of total phosphorus content — Molecular absorption spectrometric method
21. 5. 2010.

Опште информације

90.60     3. 9. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.30  

engleski   francuski   ruski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 2962|IDF 33:2010 specifies a molecular absorption spectrometric method for the determination of the total phosphorus content of cheese. The method is applicable to all kinds of cheese and to processed cheese products.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 2962:1984

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 2962:2010
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
3. 9. 2023.

Nacionalna preuzimanja

Sir i proizvodi od topljenog sira — Određivanje ukupnog sadržaja fosfora — Metoda molekularne apsorpcione spektrometrije

90.60   Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-5 Saznaj više